Рівень гравців "Лаціо" набагато вище "Динамо" - Хацкевич

Поділитися
Рівень гравців "Лаціо" набагато вище "Динамо" - Хацкевич Хацкевич вважає, що "Динамо" не вистачає міжнародного досвіду © ФК Динамо
Наставник киян визнав перевагу суперника.

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував поразку киян в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи проти "Лаціо" (0:2).

"Виходячи зі складу "Лаціо" було ясно, що вони будуть грати дуже агресивно. Так, я згоден, що ми сильно низько сіли, віддали ініціативу, мало йшли вперед. Але стартовий натиск, вважаю, витримали, і причини невдачі тут не тільки в цьому. Хоча була і якась лякливість йти вперед. Можливо, зараз багатьом нашим футболістам просто не вистачає досвіду міжнародних ігор.

Все-таки рівень гравців "Лаціо" набагато вище, ніж у нашої команди. Нам не вистачало потрібних гравців в опорній зоні і в центрі поля, тому ми поступалися. А потім хоч і володіли м'ячем, однак змінити гру не змогли. У підсумку не змогли перешкодити "Лаціо" зіграти в свою гру.

Я подякував хлопцям за гру, і можу сказати, що тільки в таких матчах підвищується клас футболістів. Так, ми вилетіли, але зараз вже немає особливо часу засмучуватися, адже скоро нас чекає непроста гра в чемпіонаті", - заявив Хацкевич на прес-конференції.

"Динамо" було останнім представником України в єврокубках цього сезону.

"Динамо" - "Лаціо": ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі