Рішення про майбутнє Сергія Реброва в "Динамо" буде прийнято до 30 травня

Поділитися
Рішення про майбутнє Сергія Реброва в "Динамо" буде прийнято до 30 травня Ребров і Суркіс зустрінуться в найближчі дні © УНІАН
Фахівець все ще може залишитися біля керма команди.

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що незабаром визначиться з майбутнім у команді головного тренера Сергія Реброва.

"Контракт Реброва ще діє, і він продовжує працювати. Обіцяю, що до 30 травня прийму рішення по тренеру і повідомлю футбольній громадськості, що буде далі", - сказав Суркіс в ефірі програми "Профутбол".

"Поки я з Ребровим не зустрічався, адже така зустріч після "Шахтаря" була б недоречною. Повинні пройти емоції і в мене, і у Реброва. Раніше я робив багато речей на емоціях, тому треба заспокоїтися і провести бесіду. Треба розібратися, куди ми рухаємося, що нас чекає далі і отримати якісь гарантії від головного тренера, адже "Динамо" не влаштовує місце нижче першого і сезон без трофеїв".

Варто відзначити, що "Динамо" в поточному сезоні поступилося "Шахтарю" в чемпіонській гонці Прем'єр-ліги і програло "гірникам" фінал Кубка України.

У минулому турі Прем'єр-ліги кияни зазнали домашньої поразки від луганської "Зорі".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі