Рішення по допінгового скандалу Срни буде винесено найближчим часом – Фонсека

Поділитися
Рішення по допінгового скандалу Срни буде винесено найближчим часом – Фонсека У "Шахтарі" очікують на рішення щодо капітана © ФК Шахтер
Португальський наставник сподівається на повернення лідера команди.

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека розповів про те, коли має вирішитися питання з позитивною допінг-пробою капітана "гірників" Даріо Срни.

"За тією інформацією, якою я володію, організації, які займаються даним питанням, можливо, винесуть рішення найближчим часом. Сподіваюся, він повернеться якомога швидше.

Це величезна втрата для нас у всіх аспектах. Даріо – найсильніший і найважливіший гравець", – сказав Фонсека в інтерв'ю прес-службі донецького клубу.

Нагадаємо, у допінг-пробі Даріо Срни, взятої під внесоревновальний період, а саме 22 березня 2017 року, був знайдений заборонений препарат.

У нинішньому сезоні футболіст провів 8 матчів в українській Прем'єр-лізі і відзначився в них 4 гольовими передачами. Срна виступає за донецький клуб з 2003 року і є рекордсменом клубу за кількістю проведених матчів.

Раніше повідомлялося про те, що Даріо Срна наполягає на своїй невинності в допінговому скандалі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі