Рішення CAS по матчу Ліги націй Швейцарія - Україна стане відомо наприкінці березня

Поділитися
Рішення CAS по матчу Ліги націй Швейцарія - Україна стане відомо наприкінці березня Можливо долю матчу вирішить жереб © ФФУ
Українці сподіваються зіграти поєдинок.

Директор телеканалів "Футбол 1/2/3" Олександр Денисов повідомив про те, що мотиваційну частину рішення CAS по матчу Ліги націй Швейцарія - Україна слід чекати в кінці березня.

"Мотиваційне рішення повинно бути надано в кінці березня, чекати залишилося не так довго. Якщо ж матч дозволять зіграти, УАФ буде пропонувати варіанти. УАФ в силах скасувати якийсь товариський матч, заплатити пеню, але провести матч Ліги націй. Ще одна ймовірна дата - фінальний розіграш Ліги націй в жовтні. Якраз в ці дати Україні і Швейцарія можуть провести ці матчі, щоб вирішити суперечку на поле.

Можливо, це відбудеться, але дивно, що крім України в цій суперечці ніхто не хоче зіграти в футбол. Можливий ще жереб, він може нас в якійсь мірі влаштовувати. Жереб - це перемога, нічия або поразка, а нас не влаштує тільки поразка", - сказав Денисов в ефірі програми "Денисов Time " на ютубі.

Нагадаємо, швейцарська влада заборонила проведення матчу Швейцарія - Україна в Лізі націй, який повинен був відбутися 17 листопада. Причиною стали виявлені випадки коронавірусу в складі української збірної.

УЄФА, УАФ і Швейцарська асоціація футболу були готові до проведення зустрічі, однак заборона місцевої влади зробило це неможливим. 25 листопада УЄФА присудив Україні технічну поразку з рахунком 0:3.

Таким чином, збірна України посіла останнє місце в своїй групі Ліги націй і покинула вищий дивізіон турніру.

Пізніше українська сторона подала апеляцію до Спортивного арбітражного суду в Лозанні.

Раніше президент УАФ Андрій Павелко повідомив про те, що Україна має великі шанси на перемогу проти Швейцарії в CAS.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі