Рігондо пообіцяв створити проблеми Ломаченку на ринзі

Поділитися
Рігондо пообіцяв створити проблеми Ломаченку на ринзі Рігондо впевнений у своїй перевазі над українцем © BoxingScene
Кубинець впевнений у своєму успіху.

Кубинський боксер Гільєрме Рігондо (17-0, 11 КО) поділився думкою про свій наступний поєдинок проти українця Василя Ломаченка (9-1, 7 КО), який відбудеться 9 грудня в Нью-Йорку.

"Ломаченко проводив бої з більш слабкими суперниками, ніж я. Що ж стосується його зросту, то практично всі мої опоненти були вищі за мене. Якщо у когось є занепокоєння у зв'язку з тим, що я піднімаюся на дві вагові категорії, то це тому, що ніхто не хоче зі мною битися в найлегшій або напівлегкій вазі.

У мене не виникне проблем з Ломаченком, це у нього вони будуть, тому що я не один з тих дохлих хлопців, з якими він боксував раніше", - сказав Рігондо.

Свій останній бій Ломаченко провів 6 серпня в Лос-Анджелесі на арені "Microsoft Theater", де переміг колумбійського претендента Мігеля Марріагу (25-3, 21 КО).

Гільєрмо Рігондо - третій небитий суперник у послужному списку Василя Ломаченка. У червні 2014 року дворазовий олімпійський чемпіон рішенням суддів зупинив Гері Рассела-молодшого і вперше став чемпіоном світу, а в листопаді минулого року уродженець Білгород-Дністровського декласував зіркового ямайця Ніколаса Уолтерса.

Раніше стало відомо, що Рігондо намагається набрати вагу перед боєм з українцем.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі