Результативні дії Коноплянки допомогли "Севільї" виграти Євроамериканський Суперкубок

Поділитися
Результативні дії Коноплянки допомогли "Севільї" виграти Євроамериканський Суперкубок Коноплянка відіграв один тайм © sevillafc.es
Українець відзначився забитим м'ячем, а також зробив гольову передачу.

Євген Коноплянка провів ще один результативний матч за "Севілью" в літнє міжсезоння. Українець допоміг своїй команді виграти у колумбійського клубу "Санта-Фе" і завоювати Євроамериканський Суперкубок.

Коноплянка вийшов на поле з перших хвилин матчу і відзначився голом і результативною передачею. На 19-й хвилині українець точним ударом вразив дальній кут воріт, а ще через дві хвилини зробив результативний пас на Кевіна Гамейро. У перерві Коноплянка був замінений.

Севілья (Іспанія) – "Санта-Фе" (Колумбія) – 2:1

Голи: Коноплянка (19), Гамейро (21) - Мойя (61)
Вилучені: Пареха (28), Арболеда (45+2)

Зазначимо, що Євроамериканський Суперкубок вважається товариським турніром. У ньому зустрічаються переможці Ліги Європи та Кубка Судамерікана (другий за значимістю трофей Америки). У першому розіграші рік тому "Севілья" поступилася "Рівер Плейту" (0:1).

Нагадаємо, Коноплянка забив гол у своєму першому матчі під керівництвом нового головного тренера "Севільї" Хорхе Сампаолі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі