Результат товариських матчів не настільки важливий, як підготовка до Євро-2020 - Шевченко

Поділитися
Результат товариських матчів не настільки важливий, як підготовка до Євро-2020 - Шевченко Україна сьогодні зіграє проти Північної Ірландії © УАФ
Наставник готує команду до континентального турніру.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про підготовку команди до Євро-2020 через товариські поєдинки.

"Будь-яка гра національної команди - величезна відповідальність. Це буде впливати на рейтинг, та й для впевненості в собі важливо перемагати. На жаль, у нас страждає реалізація, сподіваюся, ми підтягнемо цей компонент до початку Євро. Ми не готуємо команду до товариських ігор. ми готуємо її через товариські гри, через певні навантаження до офіційних матчів.

Той план роботи, який ми запланували, повинен бути виконаний. Зараз ми повинні готувати команду через товариські гри. Десь буде несвіжість, десь втома. Це світова практика перед великими турнірами, багато грають зовсім іншими складами. Тому - результат важливий, але не настільки, як підготовка до чемпіонату Європи. Але за результат відповідальність треба нести", - наводить слова Шевченка прес-служба УАФ.

Нагадаємо, сьогодні, 3 червня, збірна України проведе товариський матч проти Північної Ірландії. Раніше команда Шевченка зіграла внічию з Бахрейном, а 7 червня проведе заключний спаринг перед Євро-2020 проти Кіпру.

Раніше повідомлялося про те, що Шевченко оголосив остаточну заявку збірної України на Євро-2020.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі