Рейтинги ATP та WTA: Марченко став першою ракеткою України, Кербер обійшла Вільямс

Поділитися
Рейтинги ATP та WTA: Марченко став першою ракеткою України, Кербер обійшла Вільямс Марченко випередив Долгополова © btu.org.ua
Оновлення світових класифікацій після US Open принесло ряд перестановок.

Ілля Марченко встановив новий персональний рекорд у рейтингу ATP і став першою ракеткою України. Це стало можливим завдяки успішному виступу Марченка на US Open.

В оновленому рейтингу ATP Марченко піднявся з 63-го на 50-е місце. Олександр Долгополов займає 58-е місце, а Сергій Стаховський знову опустився за межі топ-100 і розташовується на 105-му місці.

Також відзначимо, що Роджер Федерер випав з топ-5 світового рейтингу і тепер займає сьоме місце, а в п'ятірку піднявся японець Кей Нісікорі.

У рейтингу WTA українки займають наступні місця: Еліна Світоліна - 20-е, Катерина Бондаренко - 58-е, Леся Цуренко - 80-е, Катерина Козлова - 97-е.

У жіночому тенісі вперше за 187 тижнів змінився лідер. Серену Вільямс з першої строчки змістила Анжелік Кербер. Також особистий рекорд встановила фіналістка Відкритого чемпіонату США Кароліна Плішкова, яка піднялася на шосте місце.

Читайте також: US Open: Світоліна не змогла пройти Квітову

Нагадаємо, Кербер виграла US Open, а у чоловіків перемогу в США відсвяткував Стен Ваврінка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі