Рейтинг ФІФА: Україна вперше за півроку залишила топ-20, Іспанія впала на 8-ме місце

Поділитися
Рейтинг ФІФА: Україна вперше за півроку залишила топ-20, Іспанія впала на 8-ме місце
Збірна України пропустила вперед лише учасників світового форуму у Бразилії. Але при цьому - як і раніше вища за Росію, яка провалилася на мундіалі.

Українська збірна прогнозовано втратила колишні позиції у табелі про ранги ФІФА - "синьо-жовті" не брали участь в ЧС-2014, і відповідно не провели в червні жодного поєдинку, скотившись з 16-го на 22-ге місце.

Втім, після завершення чемпіонату світу у першій двадцятці рейтингу і без України відбулися великі зміни. Зокрема, змінився лідер: іспанці залишалися на вершині досить тривалий термін, але тепер після двох поразок на ЧС (Нідерланди 1:5, Чилі 0:2) скотилися на 8-му сходинку.

Перше ж місце займає новоспечений чемпіон світу Німеччина. Слідом йдуть призери мундіалю-2014 аргентинці і голландці. До речі, "помаранчеві" піднялися відразу на 12 позицій. Замикають топ-5 збірні Колумбії та Бельгії відповідно, які також показали хороший прогрес завдяки успішній грі на бразильських полях.

Примітно, що нижче України опинилися 10 учасників ЧС - у тому числі і збірна Росії.

Нагадаємо, що восени Україна проведе низку поєдинків відбіркового турніру Євро-2014. Перший осінній матч відбудеться 3 вересня у Києві - в рамках контрольної зустрічі в гості до українців приїдете збірна Парагваю. За шість днів - дебют у кваліфікації проти Словаччини. Це протистояння також пройде в столиці. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі