Рекорд в історії футболу: саудівський клуб зробив пропозицію ПСЖ щодо трансферу Мбаппе

Поділитися
Рекорд в історії футболу: саудівський клуб зробив пропозицію ПСЖ щодо трансферу Мбаппе Кіліан Мбаппе © Le Parisien
"Аль-Хіляль" хоче підсилитись однією з головних зірок світового футболу.

Клуб з чемпіонату Саудівської Аравії "Аль-Хіляль" зробив пропозицію французькому "Парі Сен-Жермен" щодо трансферу нападника Кіліана Мбаппе.

Про це повідомив авторитетний інсайдер Фабріціо Романо.

За інформацією джерела, саудівський клуб запропонував парижанам 300 мільйонів євро, щоб негайно розпочати переговори про перехід. Цей трансфер може стати рекордним у історії футболу. На даний момент перше місце залишається за переходом Неймара з "Барселони" до ПСЖ за 222 мільйони євро у 2017-му році.

"Аль-Хіляль" поки не вів переговори з самим гравцем, який поки що планує залишитися в Європі. У ПСЖ переконані, що він має домовленість про майбутній перехід до мадридського "Реалу".

За даними журналіста CBS Джеймса Бенджа, саудівський клуб готовий заплатити Мбаппе 700 мільйонів євро за один рік контракту (200 млн зарплата та 500 млн – потенційні комерційні виплати), після чого відпустить його в "Реал". Таким чином "Аль-Хіляль" може витратити на французького футболіста 1 мільярд євро.

Нагадаємо, ПСЖ виставив Мбаппе на трансфер, оскільки він відмовився продовжувати контракт, розрахований до літа 2024 року. 24-річний гравець не поїхав із командою у японське турне.

Кіліан Мбаппе виступає за ПСЖ з 2017 року і вважається одним із найкращих футболістів світу. Минулого сезону на його рахунку 41 гол та 10 асистів у 43 матчах за клуб.

"Аль-Хіляль" під час літнього трансферного вікна оформив низку гучних трансферів, серед яких Каліду Кулібалі, Рубен Невеш та Сергій Мілінкович-Савіч.

Раніше повідомлялося про те, що "Аль-Хіляль" програв київському "Динамо" у товариському матчі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі