Ребров зробив неймовірну роботу у збірній України – Шевченко про вихід на Євро-2024

Поділитися
Президент УАФ також подякував ЗСУ.

Президент Української асоціації футболу (УАФ) Андрій Шевченко прокоментував перемогу над Ісландією (2:1) у фіналі кваліфікації Євро-2024.

"Ще раз хочу подякувати ЗСУ. Нашим хлопцям, які дають нам можливість грати у футбол для нашої країни, для наших уболівальників. Хочу подякувати президенту України за постійну підтримку команди. Хочу подякувати кожному вболівальнику, кожній людині, яку хвилює футбол і доля країни.

У нас була стовідсоткова віра у наших футболістів, у тренерський склад. Сергій Станіславович (Ребров – прим.) зробив неймовірну роботу. Він прийняв команду в дуже скрутний момент, повністю змінив її. У команди з'явився напрочуд міцний характер.

Було дуже важливо, що навіть програючи 0:1, ми розуміли, що не зламаємось і гратимемо до кінця. Команда все зробила. У цьому відбірному циклі ми бачили дуже багато камбеків, але цей, гадаю, був найкращий. Ми вірили у нашу перемогу, вірили в нас. У нас дуже талановиті люди, ми зможемо подолати все", – сказав Ребров у коментарі УАФ.

Збірна України вчетверте поспіль виступить на чемпіонаті Європи. Команда Реброва гратиме у групі E з Бельгією, Словаччиною та Румунією.

Чемпіонат Європи відбудеться з 14 червня по 14 липня у Німеччині.

Раніше букмекери оцінили шанси збірної України на вихід із групи на Євро-2024.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі