Ребров вважає, що "Динамо" зіграло з "Фіорентиною" майже без помилок

Поділитися
Ребров вважає, що "Динамо" зіграло з "Фіорентиною" майже без помилок "Динамо" програло "Фіорентині" 0:2 © ФК Динамо
З-за високої атакуючого потенціалу "фіалок" динамівцям не вдалося продемонструвати свої найкращі якості. Це і призвело до двох пропущених голів, вважає Ребров.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров після поразки від "Фіорентини" в рамках 1/4 фіналу Ліги Європи (0:2) відзначив старання своїх підопічних, а також підкреслив, що киянам довелося мати справу з сильним опонентом.

Ребров додав, що "фіалки" заслужено завоювали путівку в півфінал турніру.

"Думаю, хлопці старалися і віддали всі сили. Нам немає в чому дорікнути їх у цьому розіграші Ліги Європи. Хлопці віддавалися і виривали дуже важкі матчі. Сьогодні ми протистояли дуже сильному супернику, який, напевно, справедливо переміг", - сказав тренер після поразки.

"Як на мене, ніяких помилок не було. "Фіорентина" грала вдома, де завжди контролює м'яч. Намагалися оборонятися компактно, але у суперника дуже сильний потенціал в атаці. Вони створювали моменти в першому таймі, а після видалення стало ще важче. Навіть граючи вдесятьох, в кінці гри ми створили декілька моментів і могли зрівняти рахунок. Я не вважаю, що ми невдало зіграли з "Фіорентиною", - сказав Ребров.

Нагадаємо, що "Динамо" провело найгірший матч у сезоні, програвши велику частину єдиноборств, погано контролировав м'яч і допускаючи серйозні помилки в обороні, несподівані втрати м'яча як у захисті, так і при організації атак.

В підтвердження цим припущенням, можна навести приклад, що перший удар по воротах кияни завдали аж на 28-й хвилині, коли Андрій Ярмоленко з незручною правої ноги пробив мимо. Тоді як до цього часу у "фіалок" було мінімум шість спроб пробити Олександра Шовковського. До речі, лише впевнені дії досвідченого голкіпера допомогли динамівцям уникнути розгрому ще в першому таймі.

"Динамо" не зуміло пройти бар'єр 1/4 фіналу Ліги Європи вдруге в історії: в сезоні-2010/11, на цій стадії киян зупинила португальська "Брага" - тоді після домашньої нічиєї 1:1 на виїзді "біло-сині" зіграли 0:0 і дали дорогу опоненту.

Читайте також: "Фіорентина" покарала "Динамо" за гру на утримання рахунку - експерти

23 квітня у матчах 1/4 фіналу Ліги Європи визначилися півфіналісти турніру: ними стали італійські "Фіорентина" і "Наполі", іспанська "Севілья", а також український "Дніпро".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі