Ребров вважає, що "Динамо" у матчі зі "Стяуа" здало іспит

Поділитися
Ребров вважає, що "Динамо" у матчі зі "Стяуа" здало іспит Сергій Ребров залишився задоволеним своїми футболістами
Київське "Динамо" здобуло впевнену і ефектну перемогу у другому турі Ліги Європи. Головний тренер киян, втім, вважає, що поєдинок склався для його команди нелегко.

Наставник київського "Динамо" Сергій Ребров вважає, що його команда в матчі зі "Стяуа" здало іспит, обігравши сильного опонента 3:1.

За його словами, незважаючи на підсумковий рахунок, перемога його підопічним далася нелегко, адже румунський колектив має серйозний набір гравців.

"Вболівальники стали свідками важкої гри. "Стяуа" повинен був грати в Лізі чемпіонів, за підбором гравців це дуже серйозна команда. Я радий, що ми склали цей іспит. Хочу подякувати хлопцям за те, що вони віддали всі сили на полі", - цитує Реброва видання "Спорт-Экспрес в Украине".

Нагадаємо, кияни відкрили рахунок наприкінці першого тайму, а після перерви подвоїли перевагу після гола Артема Кравця. Румуни скоротили розрив у рахунку після, коли вдало розіграли кутовий, однак останнє слово було за динамівцями - Лукаш Теодорчик вийшов на заміну і забив третій гол.

Ребров зазначив, що в цілому він задоволений тим, як проявили себе деякі футболісти не зовсім звичних позиціях. Також він був задоволений діями нападників Артема Кравця і Лукаша Теодорчика.

"Я радий, що у нас в команді з'явилася здорова конкуренція. Це видно і на полі, і на тренуваннях. Зараз я підійшов до Тео і привітав його з дебютним голом у Лізі Європи. Звичайно, форвард був задоволений, що першим дотиком приніс команді перемогу", - зазначив Ребров.

Також наставник киян розповів, що на тренуваннях обов'язково приділить увагу роботі над помилками, які його підопічні припустилися в ряді моментів. За його словами, це дуже важливий аспект, адже вже 5 жовтня "Динамо" зустрінеться з "Шахтарем" в чемпіонаті Прем'єр-ліги.

Раніше повідомлялося, що дніпропетровський "Дніпро" зумів відстояти нічию у нелегкому матчі з "Сент-Етьєном". !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі