Ребров впевнений, що його підопічні віддадуть всі сили для перемоги в Португалії

Поділитися
Ребров впевнений, що його підопічні віддадуть всі сили для перемоги в Португалії Ребров підготував підопічних до пресингу з боку "Порту" © UEFA
Головний тренер "Динамо" знає про проблемні місця суперника, а його колега з "Порту" вважає, що для перемоги потрібно "провести дуже хороший матч".

Головні тренери "Динамо" і "Порту" відповіли на запитання журналістів напередодні матчу п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів, який відбудеться в Португалії 24 листопада.

Сергій Ребров пообіцяв, що його підопічні віддадуть всі сили, щоб домогтися перемоги: "Так, після цієї гри не зупиниться світ, якщо ми її не виграємо, але тоді ми не будемо більше грати в Лізі чемпіонів. А це найсильніший турнір, в який ми потрапили після тривалої перерви. Так що хлопці, впевнений, віддадуть завтра на полі всі сили. А рівень Ліги чемпіонів змушує усіх футболістів працювати в кожному матчі цього турніру з підвищеною віддачею".

"Звичайно, ми знайшли вразливі місця у "Порту". Ми знайшли їх ще перед першою грою. Але одна справа розповісти хлопцям, а інша - скористатися на полі цією інформацією. "Порту" в першому матчі пресингував великою групою людей. У чемпіонаті України проти нас так не грають, і довелося непросто. Завтра буде так само, ми підготували до цього хлопців. Але проблеми в грі "Порту" є. Навіть незважаючи на те, що ця команда поки не програла жодного матчу у цьому сезоні", - наводить слова Реброва Dynamo.kiev.ua.

Також головний тренер "Динамо" прокоментував травму Віди, який не зможе зіграти в Португалії: "На жаль, у матчі за збірну Хорватії Віда отримав травму, у нього була велика гематома. Ми сподівалися, що він відновиться, але вчора при першій же пробіжці Домагой змушений був припинити тренування. А сьогодні вранці він сказав, що не може навіть нормально ходити".

А наставник "Порту" Хулен Лопетегі зазначив наступне: "На нас чекає зустріч з хорошою, організованою командою, що грає в колективний футбол. У "Динамо" хороші футболісти, ледь не половина яких грає за збірну України. Для того, щоб обіграти киян, нам знадобитися провести дуже хороший матч, безпомилково діяти і в обороні, і в атаці.

Читайте також: Моурінью побажав "Динамо" потрапити в Лігу Європи

Нагадаємо, "Динамо" в своїй групі посідає третє місце, на 2 очки відстаючи від "Челсі" і на 5 - від "Порту".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі