Ребров в матчі проти "Челсі" очікує побачити гру на перемогу

Поділитися
Ребров в матчі проти "Челсі" очікує побачити гру на перемогу Ребров сподівається, що його підопічні зіграють з іншим настроєм © Dynamo.kiev.ua
"Динамо" постарається забути поразку від "Шахтаря" і не реагувати на провокації суперника.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров поділився думкою про майбутній матч Ліги чемпіонів проти "Челсі", який відбудеться 20 жовтня в Києві.

"Сподіваюся, нам вдалося відновити гравців у психологічному плані після поразки від "Шахтаря". Принаймні, ми все зробили для цього. Вказали гравцям на помилки, які були допущені, проаналізували їх. Розуміємо важливість майбутнього матчу. Добре, що у нас така доля - немає великої перерви, щоб підготуватися до конкретного матчу, а є три дні, за які треба забути попередній матч і налаштуватися на наступний.

Сподіваюся, що завтра хлопці вийдуть з зовсім іншим настроєм - не таким, який був у грі з "Шахтарем", коли на полі не було команди. Бачу по очах хлопців, що вони налаштовані битися за перемогу. Який більший подразник може бути, ніж "Шахтар" і "Челсі"?", - наводить слова Реброва офіційний сайт київського клубу.

Крім того, Ребров заявив, що з усією командою і, зокрема, з Євгеном Хачеріді була проведена бесіда з приводу можливих провокацій суперника. В першу чергу, у складі "Челсі" подібною поведінкою відрізняється Дієго Коста. "Весь світ знає про ці провокації, і весь світ піддається на них. Сподіваюся, завтра цього не буде. Всі хлопці розуміють, що важливо дограти матч у повному складі, оскільки втрата одного гравця в матчі рівня Ліги чемпіонів може дорого коштувати. Сподіваюся, що всі футболісти, не тільки Хачеріді, серйозно поставляться до завтрашнього матчу", - підкреслив наставник "Динамо".

А лідер "Динамо" Андрій Ярмоленко сказав, що команда підійде до матчу Ліги чемпіонів з холодною головою: "Зараз найголовніше забути про гру з "Шахтарем", оскільки у нас ще одна гра в чемпіонаті, у якій, я впевнений, ми візьмемо реванш, і переключитися на протистояння з "Челсі". Якщо ж будемо забивати голову невдачами, то можемо програти і наступну гру. Після матчу з "Шахтарем" ми розібрали, чому так сталося, і з холодною головою готуємося до гри Ліги чемпіонів".

Читайте також: Ребров назвав нічию закономірним результатом, а Лопетегі висловив претензії до суддівства

Нагадаємо, після двох турів у активі "Динамо" - 4 очки, а "Челсі" набрав на одне очко менше. Обслужить матч Дамір Скоміна зі Словенії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі