Ребров та Спаллетті поділилися останніми очікуваннями перед матчем Україна – Італія

Поділитися
Команди проведуть вирішальний поєдинок.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров та наставник збірної Італії Лучано Спаллетті поділилися очікуваннями перед заключним матчем кваліфікації Євро-2024

На ZN.UA буде доступна текстова онлайн-трансляція матчу Україна – Італія.

"Україна має сильний підбір в атаці та гравців, які перебувають у гарній формі на клубному рівні. Їхній потенціал у контратаках може створити нам проблеми. Нам потрібно тиснути, перекривати зони і не залишати щілин, які буває складно закрити.

Ми повинні діяти як команда та робити все можливе. Ми хочемо, щоб італійці закохалися у цю команду. Багато хто хоче змусити нас відчути страх, нагадавши нам про важливість цього матчу, але мотивація виходить за межі страху", - сказав Спаллетті.

Ребров висловив сподівання на підтримку німецького стадіону:

"Я впевнений, завтра буде дуже велика підтримка тут у Німеччині. Я впевнений, що буде повний стадіон і він підтримуватиме наших гравців. Завтра потрібна лише перемога, і з урахуванням цього ми будуватимемо нашу гру.

Я вважаю, що в Італії дуже корисні гравці, які можуть грати і від оборони, і на атаку. Це дуже інтенсивна команда. Вони грали 2 дні тому, але в Італії завжди є кілька складів, тому ми маємо бути готові до дуже інтенсивної гри, а завтра надамо гравцям інформацію, як ми гратимемо", - сказав Ребров.

Матч Україна – Італія відбудеться 20 листопада у Леверкузені. Команду Сергія Реброва влаштує лише перемога для виходу на Євро-2024.

Раніше футболіст збірної України Циганков поділився очікуваннями від матчу з Італією.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі