Ребров став найуспішнішим в 2014 році тренером в Україні

Поділитися
Ребров став найуспішнішим в 2014 році тренером в Україні Сергій Ребров в 2014 році виграв з "Динамо" в 24 матчах
Молодий український фахівець в 2014 році перевершив більш відомого і досвідченого колегу з Румунії - наставника "Шахтаря" Мірчу Луческу.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров, очоливши київський клуб після відставки Олега Блохіна в кінці квітня, зумів не тільки налагодити гру команди, але і домігся конкретного успіху стосовно результатів.

Подібне твердження знаходить втілення в статистичних факти. Так, "Динамо" в матчах під керівництвом молодого спеціаліста провів 31 поєдинок - 19 у двох першостях Прем'єр-ліги (сезони 2013/14 і 2014/15), 6 в Лізі Європи, 5 в Кубку України і один в Суперкубку. У цих іграх динамівці здобули 24 перемоги, чотири рази зіграли внічию і тричі програли, умовно набравши 76 балів. Це є 81 відсотком від загальної кількості потенційних залікових пунктів.

Аналіз за цим показником команди Мірчі Луческу ("Шахтар") та Мирона Маркевича ("Дніпро") показує, що Ребров істотно випереджає своїх колег. У Луческу - 75,8 відсотка взятих очок в 2014 році, а у Маркевича - 57,6.

Втім, слід зазначити, що в 2014 році "Шахтар" завоював чемпіонство і Суперкубок, а Ребров може похвалитися лише перемогою в Кубку України-2013/14. Однак цілком справедливим буде зауваження про те, що динамівець зіграв у Прем'єр-лізі в минулому сезоні лише 5 матчів, і приступив до роботи, коли надії на медалі були майже втрачені.

Нагадаємо, що за результатами 14 поєдинків у чемпіонаті Прем'єр-ліги-2014/15 динамівці впевнено лідирують, випереджаючи "Шахтар" на 5, а "Дніпро" - на 8 залікових пунктів. Також команда зіграє в 1/16 фіналу Ліги Європи проти французького "Генгама" і в 1/4 фіналу Кубка України проти луганської "Зорі".

Раніше футбольний експерт, колишній тренер "Динамо" і збірної України Леонід Буряк назвав команду Реброва головним претендентом на золоті нагороди у сезоні-2014/15.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі