Ребров похвалив гравців і відзначив вболівальників "Бешикташа"

Поділитися
Ребров похвалив гравців і відзначив вболівальників "Бешикташа" Реброва влаштував результат матчу © Динамомания
Наставник "Динамо" задоволений результатом матчу в Туреччині.

Відбувся другий матч київського "Динамо" у груповому етапі Ліги чемпіонів, в якому українці зустрічалися з турецьким "Бешикташем" на виїзді. Поєдинок завершився внічию - 1:1.

У першому таймі кияни виглядали значно гірше господарів поля і пропустили гол зі штрафного, але після перерви зуміли відігратися завдяки точному удару Циганкова.

"Кожне очко в Лізі чемпіонів - важке. Це розуміємо і ми, і суперники. У першому таймі було дуже важко грати при такій атмосфері. У другому таймі хлопці до неї звикли. На жаль, пропустили м'яч, але я вдячний хлопцям за їх бажання, яке було в другому таймі. Ми не тільки зрівняли рахунок, але і створювали моменти. Це дуже важливо, тому що у нас багато гравців, які отримують перший досвід у Лізі чемпіонів. Це очко дуже важливо для становлення команди. Будемо рухатися далі", - сказав Ребров на прес-конференції після матчу.

"У першому таймі "Бешикташ" грав агресивно, намагався забити м'яч. Коли вони забили, то в якійсь мірі заспокоїлися. У футболі завжди буває два різних тайми. Особливо, коли команда на виїзді грає внічию і коли програє. Вона йде вперед і намагається відігратися. Ми ж не говорили команді з перших хвилин сідати назад. Ми дуже хотіли атакувати і використовувати вільні зони, але суперник не завжди це дозволяв. Непросто грати на виїзді на такому стадіоні".

"Вболівальники? Я відчув цю атмосферу ще коли грав за "Фенербахче". Коли я був на заміні, вийшов розминатися і в мене почали кидати каміння. Я думав, що тут це абсолютно нормально, враховуючи як тут підтримують команду. Сьогодні в мене нічого не кидали, але підтримка вболівальників, яка допомагала "Бешикташу", відчувалася".

Нагадаємо, в першому матчі групового етапу "Динамо" поступилося "Наполі" на "Олімпійському".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі