"Реал" виграв Лігу чемпіонів: найкращі фото святкування

Фото
Поділитися
Мадридці перемогли у фіналі "Ліверпуль".

У суботу, 26 травня, в Києві на стадіоні НСК "Олімпійський" відбувся вирішальний матч Ліги чемпіонів, в якому зустрілися мадридський "Реал" і англійський "Ліверпуль". Мадридський клуб здобув перемогу з рахунком 3:1, а головним героєм зустрічі став Гарет Бейл, який оформив дубль у другій половині поєдинку, принісши своїй команді 13-ту перемогу в головному клубному європейському турнірі.

Варто відзначити, що вже в середині першого тайму поле через травму залишила головна зірка англійців Мохаммед Салах. Крім того, вирішальними виявилися помилки воротаря "червоних" Лоріса Каріуса, який виклав м'яч на ногу Бензема в епізоді з першим голом мадридців, а також не зумів відбити удар Бейла, а м'яч після дотику з його перчатками полетів у сітку воріт "Ліверпуля".

Таким чином, "Реал" третій рік поспіль виграв трофей Ліги чемпіонів, і тепер на рахунку мадридців 13 перемог, а ось для "Ліверпуля" київський фінал міг стати шостим переможним в історії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі