"Реал" відкрив у Тернополі соціально-спортивну школу

Поділитися
"Реал" відкрив у Тернополі соціально-спортивну школу Альваро Арбелоа відкрив школу "Реала" в Тернополі © УНІАН
На відкриття приїжджав Альваро Арбелоа.

У Тернополі на базі загальноосвітньої школи I-III ступенів №2 відкрили першу в Україні соціально-спортивну школу, повідомляє УНІАН.

Це стало можливим завдяки співпраці Федерації футболу Тернопільської області, громадської організації "Епіцентр дітям", Фонду "Реал Мадрид Іспанія" і уповноваженого посла мадридського "Реала" Альваро Арбелоа.

"Сьогодні у мене була можливість бути присутнім на відкритті нової школи "Реала". Вона стане першою в Україні і принесе користь більш ніж 200 дітям, яким загрожує небезпека. Побачити, як "Реал" працює з тисячами дітей по всьому світу, – велика гордість. Дякую за участь в цьому заході усім людям і організаціям, які зробили цей чудовий проект можливим", – написав Арбелоа в инстаграме.

Повідомляється, що навчання в школі буде абсолютно безкоштовним. Вихованці школи також будуть забезпечені харчуванням та спортивним інвентарем. У центрі будуть займатися діти з соціально незахищених верств населення.

Раніше екс-футболісти "Реала" зіграли у футбол з дітьми в Тернопільській області.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі