"Реал" обіграв "Айнтрахт" у матчі за Суперкубок УЄФА

Поділитися
"Реал" легко переграв свого суперника © uefa.com
Мадридці здобули свій черговий європейський трофей.

У середу, 10 серпня, у фінському місті Гельсінкі у матчі за Суперкубок УЄФА зустрічалися мадридський "Реал" та франкфуртський "Айнтрахт".

Команди розпочали поєдинок у спокійному темпі та практично не загрожували воротам. До середини першого тайму суперники обмінялися небезпечними моментами Камади та Вінісіуса, а після цього "Реал" вже підняв темп і зумів відзначитися голом - Алаба після знижки від Каземіро після подачі кутового вразив ворота німецького клубу.

У другому таймі іспанці розвинули свою перевагу - Бенезма точно замкнув передачу від Вінісіуса, пробивши центром воріт і встановивши остаточний рахунок у матчі (2:0).

Зазначимо, що у "Реала" на лаві запасних поєдинок провів український голкіпер Андрій Лунін.

"Реал" – "Айнтрахт" – 2:0

Голи: Алаба, 38, Бензема, 65.

"Реал": Куртуа, Карвахаль (Рюдігер, 85), Мілітао, Алаба, Ф. Менді, Модріч (Родріго, 66), Каземіро, Кроос (Тчуамені, 85), Вальверде (Камавінга, 76), Бензема, Вінісіус (85).

"Айнтрахт": Трапп, Ндіка, Соу, Камада, Роде (Гетце, 58), Туре (Аларіо, 70), Борре, Ленц, Ліндстрем (Коло, 58), Тута, Кнауфф.

Нагадаємо, "Айнтрахт" минулого сезону виграв Лігу Європи, обігравши в серії пенальті шотландський "Рейнджерс", а "Реал" став переможцем Ліги чемпіонів, впоравшись у паризькому фіналі з англійським "Ліверпулем" (1:0).

У "Реала" зараз вже п'ять виграних Суперкубків УЄФА, а "Айнтрахт" вперше брав участь у цьому матчі за трофей.

Минулого року Суперкубок УЄФА завоював лондонський "Челсі", який у серії післяматчевих пенальті у Белфасті переграв іспанський "Вільярреал".

Раніше повідомлялося, що УЄФА хоче створити новий клубний турнір.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі