"Реал" не заслуговував програти "Шахтарю" - Зідан

Поділитися
"Реал" поступився в Києві © ФК Шахтер
Донеччани вдруге в групі обіграли "Реал".

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан прокоментував поразку від "Шахтаря" в матчі 5-го туру групового раунду Ліги чемпіонів.

"У нас завжди були складні моменти, але ми повинні йти вперед, йти далі. Для нас цей матч був як фінал, ми добре до нього підготувалися, але нас трохи не вистачило. У нас є ще один матч, в цьому клубі завжди були складні моменти, але треба рухатися далі.

У нас є сили для того, щоб вийти з цієї ситуації. Ми будемо віддаватися повністю. Якщо в чемпіонаті ми не заслуговували на перемогу в минулому турі, то в цій грі ми не заслуговували на поразку. Але це футбол, потрібно допомагати один одному і йти вперед. Складний момент, але треба проявити характер. Треба дивитися на наступний матч і вигравати його", - наводить слова Зідана прес-служба "Шахтаря".

Нагадаємо, "Шахтар" в Києві обіграв "Реал" з рахунком 2:0. "Шахтар" набрав 7 очок і випереджає "Реал", на рахунку якого також 7 пунктів, завдяки двом перемогам у очних зустрічах, займаючи друге місце в групі B. На першій сходинці йде "Боруссія" Менхенгладбах (8 очок), а замикає квартет " Інтер "(5 очок).

У заключному турі "Шахтар" відправиться в гості до Мілана до "Інтеру", а "Реал" вдома зіграє проти" Боруссії ".

Раніше повідомлялося про те, що сейви голкіперів "Шахтаря" і "Динамо" потрапили в список найкращих в нинішньому сезоні Ліги чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі