"Рано чи пізно він відбудеться": Усик розповів про можливий поєдинок проти Ф'юрі

Поділитися
© Sky Sports
Раніше команди боксерів не домовились про бій.

Чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у суперважкій вазі Олександр Усик (20-0, 13 КО) прокоментував можливий бій із володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 KO).

"По бою з Тайсоном Ф'юрі поки що нічого не можу сказати: на даний момент бій не планується, оскільки переговори, скажімо так, у безвиході. Для Ф'юрі бокс - це не тільки спорт, а й шоу. І є ще один фактор - гроші. Він увесь час говорить про них та озвучує якісь неймовірні суми, які хоче отримати за бій.

Я вважаю, що всі його гучні заяви - розпал пристрастей. Без цього нікуди. А так чого йому боятися? Він професійний спортсмен. І навіть, програвши, забере своє. Не секрет, що гонорари прописуються для обох сторін. Якщо хоче потягнути інтригу, то його право, але бігати за ним чи йти на поступки ніхто не буде. Поєдинок рано чи пізно відбудеться. І все вирішиться у рингу", - сказав Усик.

Нагадаємо, команда Усика погодилася розділити гонорар за бій з Ф'юрі 30 на 70 на користь британця, щоб вечір боксу відбувся 29 квітня на "Уемблі" у Лондоні. Проте сторонам так і не вдалося остаточно домовитись.

Переможець бою Усик – Ф'юрі міг стати абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі. Український боксер уже володів цим титулом у важкому дивізіоні.

Раніше повідомлялося про те, що бій Усика та Ф'юрі може відбутися на Близькому Сході.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі