Провини України у скасуванні матчу зі Швейцарією немає - Шевченко

Поділитися
Провини України у скасуванні матчу зі Швейцарією немає - Шевченко Шевченко вважає, що команда показувала хороший футбол в групі © УАФ
Головний тренер подякував гравцям за стійкість.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував скасування матчу Ліги націй зі Швейцарією.

"Дуже неприємний момент. Ми були готові грати, у нас була достатня кількість гравців з негативними тестами для цього. Рішення приймала влада Люцерна. Тепер будемо чекати на рішення УЄФА.

Ніякої нашої провини тут немає. Ми всі розуміли ситуацію, в яку потрапили. Останнє, що я міг собі уявити - що можуть скасувати матч.

Дякую хлопцям за виявлену стійкість, за показане бажання і вміння - команда показала хороший футбол. Ми завоювали 6 очок, граючи з найкращими командами світу. У нас були прекрасні матчі, я залишився дуже задоволений цим турніром і хлопцями. Дуже багато новачків зіграли на гідному рівні. Всім бажаю якнайшвидшого одужання ", - цитує Шевченка Tribuna.com.

Раніше повідомлялося про те, що швейцарська влада заборонила проведення матчу Швейцарія - Україна в Лізі націй. Причиною стали виявлені випадки коронавірусу в складі української збірної.

УЄФА поки не прийняв рішення про долю поєдинку, але за розкладом 17 листопада він не відбувся.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі