Проведення реваншу з Ф'юрі в Англії стане для Кличка додатковою мотивацією

Поділитися
Проведення реваншу з Ф'юрі в Англії стане для Кличка додатковою мотивацією Кличко спробує взяти реванш © facebook.com/KlitschkoOfficial
Український боксер заявив, що "чим більш розпечена атмосфера, тим краще".

Екс-чемпіон світу Володимир Кличко заявив, що проведення реваншу з Тайсоном Ф'юрі в Англії стане для нього додатковою мотивацією.

"Я не турбуюся про те, що буду боксувати в Англії. Якщо арена проти мене, то це мотивує ще більше. Чим більш розпечена атмосфера, тим краще. Це підбурює мене. Я з нетерпінням чекаю на цей виклик і хочу неодмінно повернути чемпіонські пояси", - цитує Володимира bild.de.

У той же час Пітер Ф'юрі, дядько і тренер Тайсона Ф'юрі, заявив, що з Кличком легко було домовитися про бій в Англії: "Нам не склало труднощів витягти його з Німеччини - важко було узгодити всі питання з аренами і телевізійниками, тому 9 липня виявилося єдиною прийнятною датою".

Нагадаємо, реванш Кличка і Ф'юрі відбудеться 9 липня в Манчестері.

28 листопада минулого року Ф'юрі виграв у Кличка одноголосним рішенням суддів і відібрав у українця всі його чемпіонські пояси. Пізніше британець був позбавлений поясу за версією IBF за відмову битися з українцем В'ячеславом Глазковим.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі