Промоутер вважає Ломаченка найкращим боксером з часів Мохаммеда Алі

Поділитися
Промоутер вважає Ломаченка найкращим боксером з часів Мохаммеда Алі Арум в захваті від таланту Ломаченка © XSport.ua
Боб Арум готовий постійно дивитися бої українця.

Глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум вважає чемпіона світу WBO у другій напівлегкій вазі Василя Ломаченка (7-1, 5 КО) унікальним явищем у світі боксу.

"Він ідеальний. Я можу дивитися на його виступи щотижня. Якщо ви не любите бокс, то вам все одно повинен подобатися стиль, в якому б'ється Ломаченко. Він не той хлопець, у якого є тільки техніка, як думають багато хто. Він той хлопець, який вбиває на рингу, йдучи від ударів суперника і знищуючи його своїми".

"Я ще ніколи не бачив таких бійців. Всі ви пам'ятаєте Алі. Після Алі, я не порівнюю їх, просто кажу, що після Алі ще не було таких боксерів, як Ломаченко, включаючи навіть Мейвезера. Так, американець дуже і дуже технічний, але у нього немає всього того набору якостей, який є у Ломаченка", - сказав Арум.

"Я говорив це ще до бою проти Уолтерса, та люди вважали, що я перебільшую. Але це не так. Я ще ніколи не бачив нічого подібного. І якщо ви бачили, що відбулося в ринзі, то розумієте, що такого ще не було ніколи раніше. Я маю на увазі, що це було дійсно магічно. Він просто особливий. Ви не можете мати таку яскраву аматорську кар'єру, якщо не будете особливим. Тим більше, якщо брати до уваги особливості суддівства на аматорському рівні".

Нагадаємо, в ніч на 27 листопада Ломаченко захистив свій титул чемпіона світу в Лас-Вегасі, коли достроково здолав непереможного претендента з Ямайки Ніколаса Уолтерса.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі