Промоутер Усика повідомив про відновлення переговорів по бою з Джошуа

Поділитися
Промоутер Усика повідомив про відновлення переговорів по бою з Джошуа Суд зобов'язав Ф'юрі провести третій бій з Вайлдером © a-usyk.com
Українець може зустрітися з британцем.

Промоутер українського суперважковаговика Олександра Усика (18-0, 13 КО), Олександр Красюк повідомив про те, що він відновив переговори з Едді Хірном про бій з чемпіоном WBA, IBF, WBO і IBO Ентоні Джошуа (24-1, 22 КО).

"Тепер у Джошуа не буде реального виправдання. Джошуа не уникнути Усика, прийшов час виконати зобов'язання. Два олімпійські чемпіони Лондона зійдуться лицем до лиця на рингу через 9 років. Ось це історія. Тепер у нас є можливість організувати бій якомога швидше", - наводить слова Красюка skysports.com.

Нагадаємо, що Олександр Усик є обов'язковим претендентом на титул WBO, яким володіє Ентоні Джошуа. Джошуа наступний бій повинен був провести проти Тайсона Ф'юрі, однак поєдинок опинився під загрозою через зобов'язання Фьюрі перед Деонтеєм Вайлдером.

Раніше повідомлялося про те, що Джошуа розраховує на дозвіл Усика провести бій з Ф'юрі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі