Промоутер розповів, в якому випадку відбудеться бій Усик - Ф'юрі

Поділитися
Промоутер розповів, в якому випадку відбудеться бій Усик - Ф'юрі Усіку потрібно перемогти в реванші Джошуа, а Ф'юрі впоратися з Уайтом © Boxingscene
Боксери проведуть по бою перед очним поєдинком.

Промоутер Едді Хірн розповів про те, коли чемпіон WBC в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (30-0-1, 21 КО) може зустрітися з українським чемпіоном Олександром Усиком (19-0, 13 КО).

"Як фанати, ми повинні просити Тайсона Ф'юрі провести поєдинок проти Ділліана Уайта. Уявіть собі це шоу, уявіть бій. Буде більше мільйона покупок PPV, на стадіон будуть розпродані всі квитки. Це великий бій.

Якщо врахувати, що Джошуа проведе поєдинок з Усиком, з ким ще ви хотіли б побачити Тайсона Ф'юрі? Це саме той бій. Переможець бою Ф'юрі - Уайт битиметься з переможцем поєдинку Олександр Усик проти Ентоні Джошуа", - наводить слова Хірна iFL TV.

Нагадаємо, 25 вересня Усик переміг Джошуа одноголосним рішенням суддів і завоював пояси за версіями WBA, IBF, WBO і IBO в суперважкій вазі.

Ф'юрі 10 жовтня нокаутував Вайлдера і захистив чемпіонський титул WBC.

Раніше повідомлялося про те, що ексчемпіон світу оцінив шанси Усика в бою з Ф'юрі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі