Промоутер Джошуа хоче організувати бій з Кличком за пояси Ф'юрі

Поділитися
Промоутер Джошуа хоче організувати бій з Кличком за пояси Ф'юрі Хирн повідомив, що Джошуа готовий до Кличка © Sky Sports
Сторона британця готова підтримати поєдинок за чотири титули.

Промоутер чемпіона світу за версією IBF Ентоні Джошуа Едді Хірн впевнений, що йому вдасться домовитися з командою українця Володимира Кличка про поєдинок. При цьому на кону може стояти не тільки один титул Джошуа, але і пояси WBA, WBO і IBO, якими поки що володіє Тайсон Ф'юрі.

"Впевнений, що цей бій треба влаштувати. У боксі дуже важливий вибір моменту. Бій з Чарльзом Мартіном стався раніше часу, і тепер варіант з Кличком теж. Ці два бої виникли раніше плану, але вони доступні. Я завжди говорив Джошуа: "Ти скажеш мені, щоб ми робили бій з Кличком, коли будеш готовий його побити". І він сказав мені влаштувати бій. Він розслаблений і готовий битися з ким завгодно.

Наш пріоритет - бій з Кличком за всі пояси. Як тільки ми домовимося, в чому я впевнений, треба буде піти до санкціонуючих організацій і запитати, чи вони хочуть поставити на кон титули. І думаю, більшість будуть згодні", - сказав Хірн.

Нагадаємо, раніше команда Тайсона Ф'юрі оголосила про те, що реванш з українцем Володимиром Кличком, який повинен був відбутися 29 жовтня, скасований через проблеми британського боксера зі здоров'ям. Таким чином, Ф'юрі вдруге скасував проведення бою. Пізніше з'явилася інформація, що Ф'юрі може бути позбавлений усіх титулів, так як його допінг-проба дала позитивний результат на кокаїн.

Читайте також: Менеджер Кличка назвав Ф'юрі "самим негідним чемпіоном в історії"

Крім того, німецькі ЗМІ повідомили, що команда Кличка забронювала арену в Гамбурзі на 10 грудня, а суперником українця може стати саме Джошуа.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі