Програвши Словаччині, збірна України не змогла побити рекорд 16-річної давнини

Поділитися
Програвши Словаччині, збірна України не змогла побити рекорд 16-річної давнини Словаки перервали безпрограшну серію українців © football.ua
Збірна України несподівано поступилася словакам у першому поєдинку відбірного турніру Євро-2016. Тим самим не тільки ускладнила становище в групі, але і перервала вдалу серію в домашніх матчах.

Програвши в першому матчі відбіркового циклу Євро-2016 збірній Словаччини 0:1, українська команда не змогла побити один зі своїх рекордів.

8 вересня 2014 року на НСК "Олімпійський" в Києві перервалася домашня безпрограшна серія збірної України, склала 9 ігор (7 звитяг та 2 нічиї). Тим самим нашій команді не вдалося побити особистий рекорд, встановлений ще 16 років тому.

До минулого понеділка українці останній раз зазнавали поразки в рідних стінах 16 жовтня 2012 року, поступившись Чорногорії в матчі відбіркового турніру чемпіонату світу, причому також в Києві на НСК "Олімпійський" і також з рахунком 0:1.

Додамо також, що словаки зуміли перервати і переможну серію українців з трьох зустрічей: в останній раз "синьо-жовті" відчували гіркоту поразки 19 листопада 2013 року, коли в Парижі Франція розгромила їх 3:0 і позбавила можливості зіграти на чемпіонаті світу в Бразилії.

Зазначимо, що однією з причин поразки головний тренер збірної Михайло Фоменко вважає швидкий гол суперника, який його підопічні пропустили вже на 17-й хвилині зустрічі. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі