Пріоритетом для "Динамо" є матч з "Ференцварошем" - Луческу

Поділитися
Пріоритетом для Мірча Луческу розраховує на вихід у Лігу Європи © Динамо Киев от Шурика
Румунський тренер вважає, що гра з "Ювентусом" має менше значення в плані турнірної боротьби.

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу поділився думками перед матчем 5-го туру Ліги чемпіонів проти "Ювентуса".

"Це буде важка для нас зустріч. "Ювентус" вже вийшов до 1/8 фіналу, але їм потрібні три очки, щоб в останньому турі поборотися з "Барселоною" за перше місце. Наш же фінал не в завтрашньому матчі, а проти "Ференцвароша".

Для нас Ліга Європи була б хорошим результатом. Я треную молоду команду. У Турині ми постараємося проявити себе найкращим чином, але в голові триматимемо зустріч з угорською командою.

Для нас честь грати на такому стадіоні, як у "Ювентуса", нехай без уболівальників і в такий непростий час. Але для "Динамо" матч, в якому потрібно буде перемагати будь-якою ціною, відбудеться через тиждень ", - цитує Луческу Tribuna.com з посиланням на TMW.

"Яким я бачу "Ювентус"? Ця команда пропонує дуже агресивний футбол. Є моменти, які потрібно поліпшити, "Ювентус" допустив кілька помилок в матчі проти "Динамо". Але треба сказати, що в цьому сезоні їм поки не щастить".

Матч "Ювентус" - "Динамо" відбудеться в середу, 2 грудня, в Турині.

Нагадаємо, в першому матчі групи віце-чемпіони України поступилися "Ювентусу" (0:2), у другому поєдинку зіграли внічию з "Ференцварошем" (2:2), а після двічі програли "Барселоні" (1:2 і 0:4).

Після чотирьох турів у команди Луческу всього одне набране очко, а "Ювентус" вже гарантував собі вихід у плей-офф Ліги чемпіонів.

Раніше повідомлялося про те, що матч "Ювентус" - "Динамо" вперше в історії Ліги чемпіонів обслуговуватиме жінка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі