Президенту "Барселони" загрожує трирічний термін ув'язнення

Поділитися
Президенту "Барселони" загрожує трирічний термін ув'язнення Президента "Барси" загрожує трирічний термін © Barcelona FC
За податкові махінації під час трансферу бразильського нападника Неймара Хосеп Бартомеу і його попередник Сандро Росель можуть опинитися за ґратами.

Лідер чемпіонату Іспанії, чвертьфіналіст Ліги Чемпіонів "Барселона" опинилася в епіцентрі уваги. Однак не на футбольному полі, а у досить заплутаній історії.

Представники прокуратури Іспанії наполягають на тому, що президент каталонців Хосеп Марія Бартомеу повинен отримати тюремний термін в два роки, повідомляє goal.com. Бартомеу звинувачується в шахрайстві і несплаті податків щодо трансферу нападника Неймара з "Сантоса" в 2013 році на суму близько 13 мільйонів євро.

Крім Бартомеу до в'язниці може відправитися колишній президент клубу Сандро Росель, який пішов зі свого поста в 2014-му-за скандалу навколо трансферу бразильського форварда.

Читайте також: Бомбардир "Барселони" Неймар увійшов до Книги рекордів Гіннесса

Нагадаємо, що після того, як "Барса" офіційно заплатила за бразильську зірку близько 57 мільйонів, тоді як реально його вартість становила не менше 80 мільйонів. Природно, різниця перейшла в кишені причетних до цієї операції людей.

Поки невідомо, коли іспанський суд винесе вирок по даній справі. Але місцеві ЗМІ вважають, що у Бартомеу з Роселем є відмінні шанси піти по стопах екс-боса мюнхенської Баварії Улі Хенесса і загриміти за ґрати.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі