Президент російської прем'єр-ліги переобраний на п'ять років

Поділитися
Сергій Прядкін переобраний президентом Російської футбольної прем'єр-ліги (РФПЛ) на новий п'ятирічний термін. Вибори голови організації відбулися на загальних зборах її членів, які пройшли у Будинку футболу у Москві в понеділок, 6 вересня.
Сергій Прядкін переобраний президентом Російської футбольної прем'єр-ліги (РФПЛ) на новий п'ятирічний термін. Вибори голови організації відбулися на загальних зборах її членів, які пройшли у Будинку футболу у Москві в понеділок, 6 вересня.Сергій Прядкін (на фото) був переобраний на новий термін одноголосно. Тривалість президентського терміну була визначена загальними зборами. За статутом РФПЛ, члени прем'єр-ліги могли встановити термін повноважень голови організації від одного до п'яти років. Прядкін став президентом РФПЛ у листопаді 2007 року. До цього він обіймав посаду генерального директора Російського футбольного союзу (РФС). Перший термін Прядкіна на посаді глави РФПЛ тривав три роки. На брифінгу за результатами свого призначення він не дав відповіді на два найбільш важливих питання, що стоять на порядку денному у Росії, - про ліміт на легіонерів і перехід на систему проведення місцевого чемпіонату на систему "осінь-весна". «Найближчим часом ви про все дізнаєтеся. Що стосується переходу на систему "осінь - весна", то РФПЛ обома руками "за", але треба дочекатися рішення РФС», - зазначив Прядкін.

За матеріалами Sports.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі