Президент ФІФА не виключає, що у 2014 Платіні може зайняти його місце

Поділитися
Президент ФІФА Йозеф Блаттер не виключає, що після чемпіонату світу 2014 року у Бразилії, посаду президента Міжнародної федерації футбольних асоціацій (ФІФА) може зайняти нинішній президент УЄФА Мішель Платіні.

Сам Блаттер керує організацією з 1998 року і вирішив балотуватися на ще один 4-річний термін. Не дивлячись на те, що на виборах 1 червня його конкурентом буде виступати президент Азіатської конфедерації футболу Мохаммед бін Хаммам, швейцарець впевнений у перемозі: «Ера Блаттера завершиться чемпіонатом світу 2014 року у Бразилії, а наступна світова першість, яку прийме Росія, відкриє «еру Платіні».

Якщо Платіні очолить Міжнародну федерацію футбольних асоціацій, то чемпіонат світу в Катарі 2022 року, швидше за все, пройде в листопаді-грудні. На думку француза, ці терміни є оптимальними для проведення турніру в цій азіатській країні.


Нагадаємо, 22 березня, у Парижі на конгресі УЄФА відбулися вибори, за результатами яких Мішеля Платіні переобрано на посаду президента Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) на другий чотирирічний термін.

За матеріалами Інформаційний центр Україна-2012

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі