Президент "Реала" висловив підтримку тренеру Анчелотті

Поділитися
Президент "Реала" висловив підтримку тренеру Анчелотті Карло Анчелотті залишається на посту головного тренера "Реала"
Невдачі "Реала" в чемпіонаті Іспанії, а також ганебний програш "Шальке" 3:4 в Лізі Чемпіонів, змусив місцеву пресу говорити про відставку Карло Анчелотті.

В мадридському "Реалі" не стали відмовчуватися з приводу можливої відставки головного тренера Карло Анчелотті. Вже на наступний день, як у пресі з'явилася інформація про те, що на місце італійця прийде його колишній помічник француз Зінедін Зідан, президент "вершкових" Флорентіно Перес прокоментував ситуацію.

Перес висловив підтримку Анчелотті і закликав уболівальників слідувати його прикладу.

"Що б не трапилося в найближчі тижні, Анчелотті залишиться головним тренером "Реала". Ми також просимо вболівальників підтримати наставника і гравців", - цитує Переса Gazzetta.

Перес явно натякав не тільки на програш "Шальке", але і майбутнє протистояння з "Барселоною", яке може стати визначальним у боротьбі за чемпіонство. 22 березня мадридцям чекає зустріч з принциповим суперником, нещодавно випередив їх у таблиці чемпіонату Іспанії. Раніше в пресі з'являлася інформація, що доля Анчелотті на чолі "Реала" залежить від результату "класіко".

"Реал" виграв разом з Анчелотті 10-й Кубок чемпіонів, а також став переможцем клубного чемпіонату світу. У вівторок мадридці в п'ятий раз поспіль пробилися в 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі