Президент "Наполі" зажадав відставки Платіні через суддівство в матчі з "Дніпром"

Поділитися
Президент "Наполі" зажадав відставки Платіні через суддівство в матчі з "Дніпром" Суддя Свейн Муэн (на задньому плані) став причиною гніву з боку "Наполі" © ФК Днепр
Одіозний Ауреліо де Лаурентіс вважає, що суддя матчу норвежець Свейн Муэн був на боці "Дніпра", коли зарахував гол з офсайду.

Президент "Наполі" Ауреліо Де Лаурентіс розкритикував роботу арбітрів після першого матчу 1/2 фіналу Ліги Європи проти "Дніпра" (1:1).

Його обурення було викликано можливим офсайдом у нападника українців Євгена Селезньова, коли той забивав гол на 81-й хвилині поєдинку, зрівнявши рахунок. В результаті, власник неаполітанської команди засумнівався в кваліфікації норвежця Свейна Муэна, а заодно спробував знайти змову проти його команди.

"Я в люті! Це був чистий офсайд. Вони намагаються надати важливість турніру, який нічого не варто. Ми граємо в ньому тільки через шанс отримати путівку в Лігу Чемпіонів", – наводить Football Italia слова де Лаурентіса.

Читайте також: Везіння Маркевича в Неаполі: Селезньов вийшов на заміну і врятував "Дніпро" від поразки

"Як можна призначити на півфінал шістьох суддів, які не стежать за грою. Нехай Платіні задумається про це. Можливо, буде краще, якщо він подасть у відставку. Коли хтось не може організувати турнір, забезпечивши якісне суддівство, це неприйнятно. Мабуть, "Наполі" когось дратує, і цей хтось хоче, щоб перемога в Лізі Європи дісталася "Севільї". Просто визнайте це, і ми не будемо вам заважати. Вчора матч Ліги Чемпіонів судив Ріццолі, а у нас працював Муэн. Хто це взагалі такий? Ви взагалі чули про нього раніше?" - обурювався керівник неаполітанців.

Нагадаємо, "Дніпро" пропустив гол на початку другого тайму після подачі кутового і удару головою Лопеса Сілви. Після цього "голубі" мали кілька реальних шансів збільшити рахунок, але чудово зіграв Денис Бойко. А на 81-й хвилині через кілька десятків секунд після виходу на заміну Євген Селезньов відновив рівновагу. При цьому майже всі впевнені в тому, що в цьому епізоді був офсайд. Втім, суддя Муэн зарахував гол.

Читайте також: ФІФА не покарає суддю, який використав відеоповтор під час спірного моменту матчу

В іншому матчі 1/2 фіналу Ліги Європи Севілья розгромила Фіорентину 3:0. "Фіалки" зазнали найзначніше поразки в сезоні. Додамо, що цей поєдинок судив німець Фелікс Брих.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі