Президент "Колоса" жорстко висловився про скандального форварда Селезньова

Поділитися
Президент Селезньов порушив спортивний режим
Нападник не виступатиме за клуб з Ковалівки.

Президент "Колоса" Андрій Засуха розповів про ситуацію з форвардом Євгеном Селезньовим.

"Мене умовили взяти його, я плачу йому гроші, а він - що попало. А потім я чую про якусь змову в команді, ліквідацію Селезньова. Це несерйозно. Я йому пропонував зробити офіційну заяву, що він покинув збір в Туреччині за сімейними обставинам, а він не дає інтерв'ю, не роздуває. Всі хотіли написати, розповісти. Я сказав цього не робити, тому що це не по-пацанськи - скаржитися, що Женя такий-сякий.

Про порушника режиму і алкоголіка сказав тільки Женя. Ні я, ні один офіційний представник "Колоса" ніде про це не говорив. Селезньов почав бігати по всім блогерам, махати довідкою і кричати, що він чистий. Як можна з такою людиною про щось говорити? Ми з ним домовилися про одне, а він зробив зовсім інше.

Після всіх цих висловлювань та інтерв'ю я не можу взяти його назад в клуб, тому що так не робиться. Але я виконую перед ним свої фінансові зобов'язання і те, що прописано в контракті. Мене попереджали, що таке може трапитися. У мене до Жені одна претензія - з нашого співробітництва він зробив шоу, став блогером. Офіційну зарплату ми йому платимо", - сказав Засуха в інтерв'ю ютуб- каналу" Вацко Live ".

Нагадаємо, на початку лютого ЗМІ повідомляли про те, що Селезньова відрахували з команди за грубе порушення режиму на зборах.

Євген Селезньов приєднався до "Колосу" влітку минулого року. У 12 матчах за клуб з Ковалівки в поточному сезоні форвард забив 5 голів з пенальті.

Раніше повідомлялося про те, що Селезньов вперше прокоментував скандальне відрахування з "Колоса".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі