Президент Федерації біатлону України заявив про загрозу ліквідації Мінспорту

Доповнено
Поділитися
Президент Федерації біатлону України заявив про загрозу ліквідації Мінспорту Бринзак готовий відстоювати Минестерство спорту © facebook.com
Володимир Бринзак сподівається відстояти Міністерство, яке "гідно представляє Україну".

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак заявив, що Міністерство молоді і спорту України може бути ліквідовано. Про це Бринзак написав на своїй сторінці в Facebook.

"У нас знову погані новини! Є достовірна інформація, що збираються ліквідувати Міністерство молоді та спорту. Я звертаюся до всіх федерацій і спортсменів - об'єднатися і відстояти наше Міністерство, яке разом з нами гідно представляє Україну в світі. Нічого не міняється, на жаль, у свідомості чиновників, ніякої поваги до людей, які прославляють нашу державу і є справжніми патріотами на відміну від псевдореформаторів у влади. Ганьба всім причетним до знищення українського спорту", - написав Бринзак.

"Виконком НОК зробить звернення. Потрібно піднімати академіків спорту, ветеранів та олімпійців. Пора вже показати, що ми щось значимо в нашій країні", - додав Бринзак в коментарях під цим постом.

У нас знову погані новини !!! Є достовірна інформація що збираються ліквідувати Міністерство молоді та спорту . Я зверта...

Опубліковано володимиром брынзаком 24 березня 2016 р.

Міністр молоді та спорту Ігор Жданов пізніше заявив, що Кабмін не планує ліквідувати Мінспорту: "Тільки що повернувся з наради і засідання уряду. Озвучив інформацію про можливу ліквідацію Міністерства молоді та спорту, а також про негативні наслідки такого рішення. Можу проінформувати коротко: нинішній склад Кабінету міністрів України планів по ліквідації міністерства не має ".

Нагадаємо, Міністерство молоді і спорту України було утворено 28 лютого 2013 року шляхом реорганізації Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та Державної служби молоді та спорту України. З грудня 2014 року очолює його Ігор Жданов.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі