Президент "Динамо" розкрив подробиці трансферу Миколенка до "Евертона"

Поділитися
Президент Миколенко підписав контракт із "Евертоном" 1 січня © Everton FC
Ігор Суркіс зізнався, що інтерес англійців був для нього несподіваним.

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розповів про подробиці трансферу захисника команди Віталія Миколенка в англійський "Евертон".

"По Миколенку надійшла пропозиція від клубу "Евертон". Пропозиція була несподіваною навіть для мене. Я тут же запросив Міколенка з його агентом Шаблієм. Я йому поставив одне питання. Сказав: "Я з тобою розмовляю, як із сином. У мене дочка такого ж віку. Для тебе, напевно, це буде шок. Ще вчора ми говорили, що тебе все влаштовує у "Динамо". У тебе чотири роки контракт із "Динамо". Я б міг тобі це навіть не показувати. Ось пропозиція, суму я не знаю. Чи вступати мені до переговорів? Або відмовити? Він вийшов - порадився з батьками. І сказав: "Дуже хотілося б показати себе на такому рівні, проявити себе". Для нього це був шок. У нього сльози були на очах.

Я почав переговори з "Евертоном" і ми за два дні про все домовилися. Мене влаштувала трансферна сума, Миколенко полетів до Англії, пройшов медогляд. У нього два дні залишалася віза, ми швидко все організували. "Евертон" надіслав за ними чартер. Толік Вовк, який відповідає за трансфери, Миколенко та Шаблій полетіли.

Миколенко все подивився, переговорив з Бенітесом і прийняв остаточне рішення. Було підписано контракт, в якому було обговорено, що оголосять про нього 1 січня. Він прилетів, 1-го числа поставив остаточний підпис. Так Миколенко опинився у "Евертоні".

По всіх футболістах, по яким приходить пропозиція, я повідомляю гравців. Але тільки в тому випадку, якщо пропозиція влаштовує три сторони - гравця, клуб, який купує та клуб, який продає", - сказав Суркіс в інтерв'ю YouTube-каналу "Бомбардир".

Нагадаємо, Віталій Миколенко 1 січня підписав контракт із "Евертоном" терміном на 4,5 роки. За інформацією ЗМІ, "Динамо" отримало за 22-річного гравця 21 мільйон євро, а за рахунок бонусів сума може зрости до 23 мільйонів.

Раніше повідомлялося про те, що Суркіс прокоментував чутки про можливе призначення Шевченка в "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі