Президент Чехії був радий відсутності Росії на чемпіонаті світу з хокею

Поділитися
Президент Чехії був радий відсутності Росії на чемпіонаті світу з хокею © IIHF
Турнір пройшов у Чехії.

Президент Чехії Петро Павло був радий тому, що збірна Росії не брала участі у чемпіонаті світу з хокею-2024, який пройшов у чеських містах Прага та Острава.

"Я радий, що росіян не було на нинішньому турнірі в Чехії. Ви, напевно, все пам'ятаєте попередній чемпіонат у Празі в 2015 році, як вони поводилися у фіналі з Канадою. Я думаю, що саме через те, як вони там поводилися., правильно, що їх не було на цьому чемпіонаті. Це не має жодного стосунку до політики, але їхня поведінка була явно неспортивною", - заявив він в інтерв'ю isport.blesk.cz.

Нагадаємо, на чемпіонаті світу-2015 збірна Росії у фіналі поступилася з рахунком 1:6 національній команді Канади, а після гри частина російських хокеїстів не стала дослуховувати гімн суперника, демонстративно залишивши лід і пішовши в роздягальню.

28 лютого 2022 року Рада IIHF відсторонила всі клуби та збірні Росії та Білорусі у зв'язку з початком повномасштабного військового вторгнення в Україну.

Раніше повідомлялося, що на матчі чемпіонату світу з хокею в Чехії прибрали український прапор.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі