Прем'єр-ліга погрожує виключити «Динамо» і «Дніпро»

Поділитися
© serc.carleton.edu
Керівництво української Прем'єр-ліги (ПЛ) готове піти на радикальні кроки щодо клубів, які відмовилися передавати в єдиний пул права на трансляції матчів Чемпіонату України, аж до вилучення їх. Мова, нагадаємо, йде про київські «Динамо» та «Арсенал», про дніпропетровське «Дніпро» і криворізький "Кривбас".
Керівництво української Прем'єр-ліги (ПЛ) готове піти на радикальні кроки щодо клубів, які відмовилися передавати в єдиний пул права на трансляції матчів Чемпіонату України, аж до вилучення їх. Мова, нагадаємо, йде про київські «Динамо» та «Арсенал», про дніпропетровське «Дніпро» і криворізький "Кривбас".Про це в четвер, 21 жовтня, заявив президент ПЛ Віталій Данілов. «Тендер неможливо було провести через деструктивну позицію "Арсеналу", "Динамо", "Дніпра" і "Кривбасу". Вони не виконали головної умови тендеру - не передали гарантійних листів про передачу своїх прав, іншими словами завадили формуванню єдиного пакету прав, який необхідно було внести на тендер, - зазначив він. - Згідно зі статутом Прем'єр-ліги клуби зобов'язані виконувати всі рішення загальних зборів. У даному випадку йде мова про абсолютне ігнорування норм статуту ПЛ. У результаті таких дій на клуби можуть бути накладені санкції аж до виключення зі складу учасників Прем'єр-ліги». Напередодні ПЛ оголосила про зрив тендеру з продажу клубами єдиного пакету на трансляцію матчів з їхньою участю. Він мав відбутися 20 жовтня. «Дирекція Прем'єр-ліги внесла всі необхідні підготовчі заходи для організації тендеру, врахувавши пропозиції, що надійшли від футбольних клубів, - заявив у зв'язку з цим президент ПЛ Віталій Данілов. - Проте деструктивні дії клубів «Арсенал», «Динамо», «Дніпро», «Кривбас» призвели до зриву тендеру». У чому саме полягала «деструктивна позиція», він тоді не вказав. Нагадаємо, на початку вересня Прем'єр-ліга створила робочу групу, яка займалася підготовкою тендера. Тоді таке рішення підтримали представники 14 із 16 команд, які виступають у ПЛ. Утримався представник «Арсеналу», а «Кривбас» цю зустріч проігнорував.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі