Прем'єр-ліга України: хет-трік Максима Фещука приніс "Таврії" першу перемогу в чемпіонаті

Відео
Поділитися
Прем'єр-ліга України: хет-трік Максима Фещука приніс "Таврії" першу перемогу в чемпіонаті Максим Фещук приніс своїй команді першу в сезоні перемогу © boksopasaulis.lt
Сімферопольці перервали серію невдач, здобувши три очки у протистоянні із запорізьким "Металургом".

Сімферопольська "Таврія" здобула першу перемогу в нинішньому сезоні - на домашньому стадіоні підопічні грецького спеціаліста Янніса Христополуса виграли у запорізького "Металурга" 3:1, який в 7-му турі дав бій "Динамо".

Хет-тріком відзначився нападник кримчан, віце-чемпіон Європи-2006 у складі молодіжної збірної України Максим Фещук.

Таким чином, "Таврія" перервала серію невдач, лише повторивши анти-досягнення "Ворскли" у 7 поразок на старті чемпіонату, і не встановивши новий "рекорд". Втім, сімферопольці, як і раніше, займають останнє місце в турнірній таблиці - київський "Арсенал" має 4 пункти, а по-друге, у нього - гра в запасі. 1 вересня "каноніри" зустрінуться з луганською "Зорею".

Матч у Сімферополі виявився для нинішнього наставника "Металурга" Сергія Пучкова вже котрою зустріччю з однією зі своїх колишніх команд. Його нинішньому колективу, схоже, вдалося вийти з кризи, в якій він перебував в минулому сезоні, а от для колишніх підопічних часи нині не найкращі.

Натхнені хорошою грою з "Динамо", запорожці спробували розвинути свій успіх у матчі з аутсайдером, та де там. Так, Віталій Гавриш завдав несподівано гострого удару по воротах господарів, але прийшла черга господарів загрожувати володінням суперника. На 22-й хвилині Фещук реалізував пенальті за знесення Любічіча, але незабаром "Металург", так само з точки засмутив "Таврію" - 1:1.

Не встигли команди вийти з роздягалень на другий тайм, як Фещук вивів "Таврію" вперед, відгукнувшись на чудову передачу креативного Максима Калініченка. А за 10 хвилин до фінального свистка нападник поставив переможну крапку.

Після матчу Пучков зазначив, що його команда грала "потворно", а Христополус говорив про те, що "Таврія" виглядала як єдиний колектив на футбольному полі.

Герой поєдинку Максим Фещук заявив, що перемога над "Металургом" - дійсно справедлива.

"Напередодні матчу було відчуття, що ми переможемо. Вся команда була налаштована дуже серйозно. Вважаю, що "Таврія" заслужила сьогодні 3 очки. У футболі всі голи забиваються через якісь помилки, але ми виграли за справу, заслужено", - зазначив Фещук.

У "Таврії" розуміють, що ця перемога - лише три очки в турнірній таблиці. Нам потрібно продовжувати багато працювати. Свій хет-трік я присвячую всім вболівальникам нашої команди і своїй дружині", - розповів радісний автор трьох голів у ворота суперника.

У наступному турі "Таврія" зустрінеться з "Дніпром" на виїзді.

Таврія - Металург - 3:1 (1:1)

Голи: Фещук, 22 - з пенальті (1:0). Матяж, 40 - з пенальті (1:1). Фещук, 46 (2:1). Фещук, 80 (3:1).

"Таврія" (Сімферополь):Кахріман, Гуменюк, Буссаиди, Любічіч, Свенссон, Габовда, Гомес (Назаренко, 57), Ярчук, Калиниченко (Коробка, 75), Причиненко, Фещук.

"Металург" (Запоріжжя): Грдличка, Опанасенко, Нестеров, Штурко, Рудика, Пісоцький, Гавриш, Годін (Тейку, 58), А.Шевчук, Сержіо (Коротецький, 74), Матяж (Платон, 83).

Нагадаємо, що 31 серпня на українські стадіони в рамках чемпіонату Прем'єр-ліги вийдуть "Говерла" - "Ворскла", "Севастополь" - "Карпати", а головним протистоянням дня безсумнівно буде зустріч у Донецьку між "Шахтарем" і "Металістом". !zn

Читайте також:

"Таврію" позбавили трьох очок через колишнього тренера Семена Альтмана

Ліга Європи:"Динамо" знову зіграє з "Туном", "Дніпро" - з "Фіорентиною", "Чорноморець" - з ПСВ

Блохін вважає, що його "Динамо" вже стало українським по набору гравців

Фоменко не став викликати на матчі із Сан-Марино і Англією когось з новачків

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі