Прем'єр-ліга: "Олександрія" та "Зоря" голів не забили, "Карпати" зіграли внічию з "Дніпром"

Поділитися
Прем'єр-ліга: "Олександрія" та "Зоря" голів не забили, "Карпати" зіграли внічию з "Дніпром" "Зоря" втратила очки проти "Олександрії" © fpl.ua
Стартував другий ігровий день туру.

Сьогодні, 9 квітня, відбулися чергові матчі 24-го туру української Прем'єр-ліги, в яких були зафіксовані нічийні результати.

"Олександрія" та "Зоря" провели завзятий поєдинок, але так і не зуміли забити, думаючи більше про захист, ніж про напад. Тепер у "Динамо" в разі перемоги буде можливість відірватися від луганчан на 11 очок.

"Олександрія" - "Зоря" - 0:0

"Олександрія": Леванідов, Сімінін, Басов, Гітченко (Бондаренко, 61), Шендрик, Огиря, Банада, Старенький (Леонов, 53), Грицук (Мягков, 75), Полярус, Паламар

"Зоря": Левченко, Гордієнко, Пилявський, Форстер, Соболь, Гречишкін, Харатін, Калітвінцев (Ліпартія, 76), Пауліньо (Любеновіч, 85), Петряк, Бонавентура (Кадімян, 67)

Попередження: Сімінін, Грицук, Леванідов - Гордієнко, Пилявський, Форстер

"Карпати" і "Дніпро" провели видовищний матч і порадували вболівальників голами. Першими пропустили дніпряни, коли Чачуа прострілив з лівого флангу, а Сваток зрізав м'яч у свої ворота. Зрівняти рахунок гості змогли вже на старті другого тайму, коли Довбик замкнув простріл Кочергіна. Дуже швидко підопічні Михайленка навіть вийшли вперед - знову Довбик отримав скидку від Сватка і потужним ударом розстріляв Боровика.

"Карпати" відреагували на другий гол і пішли в атаку, що швидко принесло їм успіх. На 68-й хвилині Худоб'як боровся за м'яч із захисником і в підсумку зумів проштовхнути сферу у ворота Луніна.

"Карпати" - "Дніпро" - 2:2
Голи: Переймів, 27 (автогол), Худоб'як, 68 - Довбик, 50, 64

"Карпати": Боровик, Нестеров, Лобай, Дитятьєв, Зубейко (Мірошниченко, 90+2), Чачуа (Вербний, 65), Філімонов (Гуцуляк, 49), Матвієнко, Худоб'як, Кльоц, Гладкий.

"Дніпро": Лунін, Адамюк, Сваток, Лопирьонок, Влад, Нагієв, Вакулко (Чеберко, 78), Польовий, Когут (Кочергін, 46), Луньов, Довбик (Баланюк, 78)

Попередження: Нестеров, Вербний - Когут, Польовий

Нагадаємо, в інших матчах дня "Шахтар" прийматиме "Чорноморець", а "Динамо" зіграє з "Олімпіком".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі