Прем'єр-ліга не планує переносити 22-й тур через складні погодні умови в Україні

Поділитися
Прем'єр-ліга не планує переносити 22-й тур через складні погодні умови в Україні Матчі повинні пройти 3 і 4 березня © ФК Ворскла
Матчі мають відбутися у встановлені дні.

Українська Прем'єр-ліга не збирається переносити і зміщувати майбутні матчі 22-го туру.

В останні дні північно-східну та центральну частину України накрив рясний снігопад. Втім, в УПЛ впевнені - всі матчі 22-го туру, заплановані на 3-4 березня, відбудуться за графіком.

Про це Sport Arena розповів виконавчий директор УПЛ Євген Дикий:

"Контролюємо питання підготовки клубами полів до майбутнього туру, також перебуваємо у тісному контакті з усіма делегатами матчів, які будуть на іграх 22-го туру. Погодні умови дуже важкі, але хочеться окремо подякувати всім співробітникам клубів за відмінну підготовку футбольних полів. На даний момент у нас все йде за планом, згідно затвердженого календаря", - сказав функціонер УПЛ в коментарі Sport Arena.

Однак, як стало відомо телеканалу "Футбол 1", матч 22-го туру української Прем'єр-ліги "Зірка" – "Олександрія" з великою часткою ймовірності буде перенесено на більш пізній термін. Причина цього – несприятливі погодні умови в Кропивницькому.

Нагадаємо, на нинішніх вихідних в УПЛ пройде останній тур першої частини чемпіонату, а далі команди розділяться по шість клубів.

Прем'єр-ліга: результати всіх матчів 21-го туру, відео голів, таблиця.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі