Представники "Базеля" дали останні коментарі перед матчем з "Шахтарем"

Поділитися
Представники Матч пройде сьогодні в Німеччині © ФК Шахтер
Суперник донеччан готовий до протистояння.

Головний тренер "Базеля" Марсель Коллер і захисник швейцарського клубу Сільван Відмер поділилися очікуваннями від майбутнього матчу з "Шахтарем".

"Вважаю, що "Шахтар" - дуже кваліфікована команда з великою кількістю швидких, технічних футболістів групи атаки. Також є досвідчені і досить молоді виконавці. Не хочу виділяти когось одного. Будемо боротися і робити все, щоб показати наші сильні сторони. Постараємося розкрити оборону "Шахтаря" і забити голи. "Шахтар" - сильний опонент, а й у нас є відмінні якості, за рахунок яких можемо пройти донеччан ", - наводить слова Коллера прес-служба" гірників ".

ZN.UA проведе онлайн-трансляцію матчу Шахтар - Базель.

"Ми хочемо показати, що вміємо грати у футбол."Базелю" потрібно викластися на 100 відсотків, щоб домогтися успіху. З нетерпінням чекаємо поєдинку. Ми проводимо якісну кампанію в цьому турнірі, пишаємося результатами. Впевнені, що здатні пройти далі. У нас чудова команда, раді знаходитися в Німеччині. Настрій тільки позитивний, сподіваємося затриматися тут якомога довше ", - повідомив Відмер.

Букмекери зробили прогноз на матч 1/4 фіналу Ліги Європи "Шахтар" - "Базель".

Поєдинок 1/4 фіналу Ліги Європи "Шахтар" - "Базель" пройде 11 серпня в Гельзенкірхені. Початок зустрічі - о 22:00 за київським часом. Переможець цієї пари в півфіналі зустрінеться з італійським "Інтером"

Раніше повідомлялося про те, що футболіст "Базеля" назвав "Шахтар" головним фаворитом Ліги Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі