Представлені найкращі моменти збірної України в листопадових матчах відбору на Євробаскет-2022

Відео
Поділитися
Представлені найкращі моменти збірної України в листопадових матчах відбору на Євробаскет-2022 Українці зіграють на чемпіонаті Європи © ФБУ
Чоловіча збірна здобула путівку на турнір.

Федерація баскетболу України на своєму YouTube-каналі представила топ-7 найкращих моментів чоловічої національної збірної України в листопадових матчах відбору на Євробаскет-2022.

У листопаді в Любляні підопічні Айнарса Багатскіса програли Словенії (73:84) і виграли Австрію (70:67), гарантувавши собі місце у фінальній частині турніру. Заключні матчі відбору збірна проведе в лютому в Києві.

Нагадаємо, спочатку Євробаскет-2021 повинен був пройти з 2 по 29 вересня в чотирьох країнах - Чехії, Грузії, Німеччини та Італії, однак через пандемію коронавірусу був перенесений на рік вперед.

На своєму останньому чемпіонаті Європи чоловіча збірна України в 2017-му році зуміла вийти з групи, але в першому раунді плей-офф поступилася Словенії, яка і стала чемпіоном Європи.

Раніше повідомлялося про те, що головний тренер збірної України з баскетболу захворів на коронавірус.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі