Повєткін хоче провести реванш з Кличком, навіть якщо в українця не буде титулів

Поділитися
Повєткін хоче провести реванш з Кличком, навіть якщо в українця не буде титулів Повєткін і Кличко билися в 2013 році © Sport.ua
Російський боксер також сподівається зустрітися з Тайсоном Ф'юрі.

Олександр Повєткін ще не втратив надію провести реванш з Володимиром Кличком. Російський боксер заявив, що хоче боксувати з найсильнішими.

"Бажання реваншу з Кличком не пропало, сподіваюся, що доля все-таки надасть нам можливість зустрітися. Навіть якщо у нього не буде титулів - що ж зробиш. Розумієте, я ніколи не зациклювався на титулах, завдання інше - боксувати з найсильнішими", - підкреслив Повєткін.

Росіянин також заявив, що був би не проти зустрітися з чемпіоном Тайсоном Ф'юрі: "На даний момент Ф'юрі - найкращий, а в мене є бажання зустрічатися з кращими. Він цікавий боксер, нестандартний, духовітий. Так що, звичайно, бій з ним для мене вийшов би цікавим".

Зазначимо, що можливість провести реванш з Кличком у Повєткіна може з'явитися, якщо українець виграє у другому бою у Ф'юрі, а росіянин відбере пояс WBC у Деонтея Вайлдера, з яким має зустрітися в наступному бою. У такому випадку може відбутися об'єднавчий поєдинок Кличка і Повєткіна.

Нагадаємо, Кличко і Повєткін зустрічалися в рингу восени 2013 року в Москві. Той поєдинок завершився перемогою українця за очками.

Раніше, Повєткін назвав Кличка "номером один у суперважкій вазі", незважаючи на поразку українця в бою з Ф'юрі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі