Поведінка Хука є захисною реакцією - Усик

Поділитися
Поведінка Хука є захисною реакцією - Усик Усик спокійно ставиться до провокацій © РБК-Україна
Українець не має наміру відповідати на образи опонента.

Чемпіон світу за версією WBO у важкій вазі Олександр Усик (12-0, 10 КО) прокоментував поведінку німецького претендента Марко Хука (40-4-1, 27 КО) на спільній прес-конференції.

Під час "дуелі поглядів" німецький боксер штовхнув українця в груди, після чого голосно вимовив лайку на адресу чемпіона.

"Мене це завело, такий адреналінчик. Я припускав, що таке може бути, а це просто сталося зі мною. У мене немає ніякої агресії до нього, у відповідь я не збираюся його відштовхувати. Я просто бачу, що він нервує, горить, і це його форма захисту. Він не може впоратися зі своїми емоціями. Ну гаразд, нехай відштовхується, але обзиватися - погано", - цитує Усика Boxing.ua.

"Мені не треба відштовхнути його, щоб я себе цим задовольнив. Ні в якому разі. На зважуванні буду готовий до такого. Якщо він тут себе не може стримувати, то там теж таке буде. Тим більше, вже ближче до бою... Ну, треш, людям подобається, це його форма захисту. Нехай так поводиться, мені взагалі без різниці.

Я читав, що Усик сказав: "Я його поховаю". Це брехня, я такого не говорив, журналісти вигадали. Я такого не казав, мені це не треба. Я просто буду виконувати свою роботу, буду боксувати і любити те, що роблю".

Нагадаємо, бій в рамках Всесвітньої боксерської суперсерії відбудеться 9 вересня в Берліні.

Раніше повідомлялося, що букмекери не сумніваються у перемозі Усика над Хуком.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі