Постол не буде битися в Росії і хоче провести бій в Україні

Поділитися
Постол не буде битися в Росії і хоче провести бій в Україні Постол готується до захисту титулу © BoxingScene
Перший захист титулу український боксер проведе або в США, або на батьківщині.

Чемпіон світу Віктор Постол не буде битися в Росії. Інформацію про те, що наступний бій українець може провести в одному з російських міст, спростували представники промоутерської компанії Elite Boxing Promotion, з якою співпрацює боксер.

"Ми взагалі не розглядаємо Росію як місце проведення наступного поєдинку Віктора, - зазначила в коментарі Sport.ua PR-директор компанії Вікторія Федорова. - Наші пріоритети - США або Україна. Правами на наступний бій Віктора наша компанія володіє спільно з американською промоутерською компанією Top Rank, яка є провідною за океаном, тому більш реальним варіантом представляється проведення бою в США.

Але паралельно ми шукаємо партнерів в Україні, які допомогли б нам організувати поєдинок Постола в рідній країні. Вітя дуже хоче провести бій в Україні, щоб всі рідні та близькі, а також наші фани боксу змогли прийти на поєдинок і підтримати його".

Сам Постол вже почав підготовку до своєго першого захисту чемпіонського титулу, але ім'я наступного суперника поки не знає: "Я вже чекаю наступного бою, тренуюся, готуюся. Днями розмовляв з менеджером, який знаходиться в Америці. Зараз ведуться переговори, і до кінця місяця має бути ясно, що і як. Був варіант домовитися з Теренсом Кроуфордом, але у нього на лютий заплановано бій. На даний момент очікуємо від менеджера і від HBO якоїсь хорошої пропозиції. Зараз я тренуюся в Броварах, але як тільки стане відома дата бою, я за 9 тижнів до цього лечу в Америку".

Також українець заявив, що не очікував отримати нагороду "Відкриття року" від WBC: "Звичайно ж, дуже приємно, що в WBC мене нагородив. Якщо чесно, то не очікував, що виберуть мене".

Нагадаємо, Постол став чемпіоном світу за версією WBC 3 жовтня, коли в 10 раунді нокаутував аргентинця Лукаса Матіссе.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі