"Поразка, що варта перемоги": Коментарі футболістів "Дніпра" і Коломойського після фіналу

Поділитися
"Поразка, що варта перемоги": Коментарі футболістів "Дніпра" і Коломойського після фіналу Коломойський підбадьорив підопічних
Ігор Коломойський переконаний, що "Севілья" була "в шоці".

Футболісти "Дніпра", що напередодні поступилися чинному чемпіону Ліги Європи "Севільї" у фіналі Ліги Європи, виявилися дуже засмучені результатами гри.

Так, у коментарі після матчу Євген Селезньов емоційно прокоментував поразку: "Коли ти робиш великі кроки, коли ти в одному кроці від перемоги, після програшу ти відчуваєш себе не дуже добре. Ми зробили велику справу, але все перекреслили. Коли ти програєш такий фінал, тобі вішається медаль, але вона не золота. А цінується тільки золото. От і все. Тим більше в моєму випадку".

"Розчарування, тільки розчарування. У другому таймі до голу в наші ворота було відчуття, що можемо виграти. Зараз тільки емоції. Цей фінал присвячуємо нашій України, всім українцям, військовим, Україні", - додав захисник Євген Черебячко.

"Самому важко було заспокоїтися, адже був один шанс в кар'єрі. Звичайно, будемо і в наступному сезоні робити кроки для цього. Я мріяв про Кубку України виграти, а тут європейський кубок, кращі команди грають... Після фінального свистка не вірилося, що ця казка закінчилася", - додає захисник "Дніпра" Артем Федецький.

"Хотілося б більше, тому що ми програли. У глибині душі я гордий за команду і за країну. Так, ми програли, але в душі у мене перемога", - більш оптимістичний Євген Коноплянка.

"Усі розчаровані. Звичайно, хотілося в такому матчі перемогти. Завжди є переможці і переможені. На жаль, ми сьогодні в ролі переможених. Прощаємося з Лігою Європи зі сльозами на очах", - резюмував цей фінал капітан команди Руслан Ротань в інтерв'ю "2+2", передає "Football.ua".

Також вчорашній матч був затьмарений травмою форварда Матеуса, який був госпіталізований у Варшаві.

У той же час власник футбольного клубу "Дніпро" Ігор Коломойський подякував футболістам за гру і нагадав їм, що вийти у фінал - це сам по собі величезний успіх.

"Цей вечір затьмарений результатом. Але я хочу вам сказати, щоб ви не вішали ніс. Є поразки, які варті перемог. Колір тих медалей, які у вас на грудях, все одно віддають кольором золота. Ця "Севілья", яка приїхала винести нас на одній нозі, чесно кажучи, була в шоці", - сказав Коломойський після гри в оточенні футболістів "Дніпра".

Він також нагадав про те, як "дніпряни" вибороли цей фінал в Баку, коли обіграли "Наполі".

"Тому не вішайте ніс, нові перемоги попереду", - заявив Коломойський.

Тренер Севільї також подякував "Дніпру" за фантастичну гру.

Дивіться огляд голів і відео матчу на ZN.UA.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі